SIGNING

Diensten

Media, Reclame, Sign

Amaze Media is ervaren en bedreven in reclame- en mediauitingen. Van ontwerp naar productie tot montage. Wij doen het allemaal zelf, altijd in overleg met jou. Wil je een partner die echt met je meedenkt en altijd jouw belang voorop heeft staan dan heb je die in Amaze Media gevonden. Wij staan voor je klaar, voor, tijdens en na de opdracht.

SIGNING

INDOOR SIGN

INDOOR

SERVICES

Binnen signing

Ook binnenshuis zijn er talloze signing opties. Denk bijvoorbeeld aan jouw logo groot afgebeeld op de wand of je bedrijfsnaam op de counter van je winkel. Amaze media denkt altijd met je mee en ziet kansen die anders wellicht onbenut zouden blijven. Wij ontwerpen en monteren alle signing producten en doen dat wanneer het jou schikt. Wij zijn immers een dienstverlener op dit gebied en onze diensten moeten jou helpen en niet tot overlast zijn. Dat begrijpen we heel goed en daar handelen we dan ook naar.

OUTDOOR

SERVICES

Buiten

Amaze Media verzorgt signing in alle soorten en maten. Outdoor sign is daar een groot onderdeel van. Denk bij jezelf eens na hoeveel reclame-uitingen je ziet wanneer je buitenshuis bent. Best veel, waarschijnlijk meer dan je aanvankelijk dacht. Voor al deze uitingen ben je bij ons aan het juiste adres. Gevelreclame, belettering van auto’s en etalages of andere ruiten, posters, vlaggen en ga zo maar door. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, samen krijgen we helder in beeld wat je wilt bereiken met je buitenreclame en kiezen daarvoor het juiste medium.

OUTDOOR SIGN

CARWRAPPING

CARWRAPPING

SERVICES

Carwrapping

Je auto in 1 klap een totaal ander uiterlijk geven? Dat kan! Amaze Media heeft de mensen in huis die volleerd en gecertificeerd carwrappers zijn. Je auto wordt van top tot teen en van voor tot achter helemaal “ingepakt” in folie. Dat doen we netjes en strak, zoals je mag verwachten. In Noord-Nederland zijn wij één van de weinige partijen die actief is op dit vlak en daar zijn we trots op. Wij wilden gewoon meer dan belettering en raamfolie, wij willen de hele auto onder handen kunnen nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem zo snel mogelijk contact op en we plannen een afspraak.

VORMGEVING

SERVICES

Vormgeving

Vormgeving en de kennis die we op dit gebied in huis hebben is een belangrijke schat die Amaze Media bezit. Onze getalenteerde designers passen hun kunsten toe op elk gebied. Wil je uitingen die bij jou en je bedrijf passen en een ontwerp dat gewoon goed bij je past, benader ons dan. Wij zijn extreem gemotiveerd en kunnen met recht zeggen dat we vakwerk leveren, overtuig jezelf en zet de eerste stap, wij zullen zorgen dat je er geen spijt van krijgt.

VORMGEVING

DRUKWERK

DRUKWERK

SERVICES

Drukwerk

Een media-onderdeel dat altijd zorgvuldige aandacht verdient is drukwerk. Of het nu van tijdelijke aard of een blijvens artikel betreft, drukwerk moet gewoon goed zijn. Amaze Media levert drukwerk op elk denkbaar gebied. Visitekaartjes, briefpapier, textiel, vlaggen en wandborden zijn voor ons bekende kost. Als het bedrukt kan worden kunnen wij het leveren. En met jouw logo en huisstijl in ons bestand doen we dat ook nog eens razendsnel.

TEXTIEL

SERVICES

TEXTIEL

Een professionele uitstraling voor jou, je personeel en je collega’s. Maar ook teams, deelnemers aan evenementen, vriendengroepen enz. Bedrukt textiel maakt je herkenbaar, laat je opvallen in de massa en is een beproefde manier van saamhorigheid bevorderen.

Amaze Media kan een breed scala aan textiel bedrukken. “Als het bedrukt kan worden, dan kunnen wij dat.΅
Wil jij je personeel herkenbaar in je zaak laten lopen. Ga je met een groep vrienden op kroegentocht? Wil je een leuk en betaalbaar cadeau voor een verjaardag, vader- of moederdag, jubileum of een andere memorabele gelegenheid? Zeg maar wat je erop wilt hebben, wij gaan het voor je doen. Vergeet niet je te laten verrassen door de betaalbaarheid!

NIEUW: Vanaf heden kunnen wij ook borduurwerk verzorgen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

TEXTIEL