Autobelettering door Amaze Media Reclame Emmen

Specialist

Amaze Media is in Emmen en omstreken de specialist op het gebied van autobelettering. Voor ieder merk en type auto kunnen we snel een voorbeeld maken van de belettering. Doordat je vooraf ziet hoe de belettering er op jouw auto uit komt te zien voorkom je dat het achteraf toch net even anders is dan je in je hoofd hebt gehad.

 

Onze professional Cor Oldenhuis zorgt ervoor dat er op elk hoekje en gaatje gelet wordt. De belettering zal in lijn zijn met het ontwerp van jouw model auto en zaken als scharnierpunten en kieren van deuren worden met uitzonderlijke aandacht behandeld. Op die manier krijg je een zichtbaar professioneel beletterde auto die een megagroot visitekaartje voor je bedrijf zal zijn. Het is bekend dat zichtbaarheid in het straatbeeld je zaak ten goede komt. Wanneer je jouw beletterde auto voor de deur parkeert heb je een maximaal uithangbord en ook onderweg val je op door duidelijk te maken wat je bedrijfsnaam is, welke slogan je bedrijf vertegenwoordigd en voor de oplettende kijker zou je zelfs de contactgegevens van je bedrijf kunnen vermelden op je auto.

 

Een mooie manier van reclame maken vinden we bij Amaze Media. We zijn er dan ook trots op dat er in en om Emmen diverse auto’s rondrijden die wij hebben mogen beletteren.

 

Wij blijven plakken!
(wist je dat we ook auto’s wrappen?)

Bestickering op je auto

Wie meer op zijn of haar auto wil afbeelden dan alleen belettering kan uiteraard ook bij Amaze Media in Emmen terecht. We hebben alle kennis, kunde en apparatuur in huis om een groot of klein ontwerp op jouw auto te monteren. Om dit te demostreren beginnen we uiteraard bij onszelf. De Fiat Doblo van Amaze Media heb je wellicht weleens in Emmen rond zien rijden. Regelmatig zijn we op de stadsvloer en rondweg te zien.

 

Om onze slogan “Wij blijven plakken” visueel kracht bij te zetten hebben we de boomkikker geadopteerd als mascotte. Heb jij hem al eens gespot?

 

Voor jouw bedrijfswagen kunnen we natuurlijk ook een passende afbeelding aanbrengen, maar ook je bedrijfslogo mag niet ontbreken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw auto? Neem dan contact op met ons om je vrijblijvend te laten adviseren. We denken graag met je mee om jouw auto om te toveren naar een opvallend reclameobject. Trouwens, als je jouw auto ook wilt laten beschermen tegen steenslag ben je ook bij Amaze Media aan het juiste adres.

Autoreclame

Autoreclame is een duurzame investering. Bedenk voor jezelf eens hoeveel geld je investeert in marketing en promotie, bijvoorbeeld per maand of per jaar en leg dat eens naast de investering voor een reclameuiting op je bedrijfsauto. Heb je een grote of kleinere vloot van bijvoorbeeld leasewagens voor je personeel dan kan het zeker snel aantrekkelijk zijn om een gedeelte van je marketingbudget in autobelettering en autobestickering te steken.

 

Vaak word er drie tot vijf jaar in een bedrijfsauto gereden. Wanneer deze direct van passende autobelettering wordt voorzien en je het factuurbedrag deelt door 36 of zelfs 60 maanden (de tijd dat de auto in bedrijf is) kom je er al gauw achter dat de investering voor een rijdend reclamebord erg aantrekkelijk is. Per saldo ben je een relatief klein bedrag kwijt voor langdurige reclame. Wij vinden het dus zeer zeker de moeite waard, maar dat is niet zo vreemd. Laat jezelf ook overtuigen en neem direct contact op met sign- en carwrapspecialiest Cor via [email protected] of per telefoon op 06-40716426

 

 

Contact

2 + 10 =